| FormOffice | Omalovánky | DWN.cz | Pletení | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Rybář | Recepty doma | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Domácí účto |
|
| ||||||||
Čínské hovězí | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 200 g hráškových lusků | ||||||||
Popis: Hrášek spaříme a slejeme vodu. Maso nakrájíme na tenké plátky, cibule nakrájíme nadrobno, česnek utřeme se solí, květák rozebereme na malé růžičky. Maso opečme do hněda zprudka na pánvi a vytáhneme ho z pánve. Na pánev dáme trochu oleje, cibulku a restujeme, dokud nebude cibulka měkká. Potom přidáme česnek, květák, chvíli opékáme a pak zalejeme vývarem. Květák musíme za stáleho míchání zpracovat do měkka. Až květák změkne, tak přidáme opečené maso a hrášek. Studenou vodu, škrob, sojovou omáčku smícháme a vlijeme do pánve. Vaříme, dokud šťáva nezhoustne. Podáváme s rýží. |