| Omalovánky | Domácí účto | DWN.cz | FormOffice | Recepty doma | Rybář | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Pletení | Email šablony | EET Účtenky | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Čínské hovězí | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 200 g hráškových lusků | ||||||||
Popis: Hrášek spaříme a slejeme vodu. Maso nakrájíme na tenké plátky, cibule nakrájíme nadrobno, česnek utřeme se solí, květák rozebereme na malé růžičky. Maso opečme do hněda zprudka na pánvi a vytáhneme ho z pánve. Na pánev dáme trochu oleje, cibulku a restujeme, dokud nebude cibulka měkká. Potom přidáme česnek, květák, chvíli opékáme a pak zalejeme vývarem. Květák musíme za stáleho míchání zpracovat do měkka. Až květák změkne, tak přidáme opečené maso a hrášek. Studenou vodu, škrob, sojovou omáčku smícháme a vlijeme do pánve. Vaříme, dokud šťáva nezhoustne. Podáváme s rýží. |