|
Recept na Brambory v ohni
|
|
|
| |
Postup přípravy:Neloupané brambory podélně rozpůlíme, kulatou stranu můžeme párkrát lehce naříznout, poté brambory uvaříme ve slané vodě doměkka, opatrně vyjmeme z vody, klademe na male čtverečky alobalu, z obou stran osolíme, posypeme troškou tymiánu, přidáme trochu prolisovaného česneku a zakápneme olivovým olejem. Každou půlku takto zvlášť zabalíme do jejího čtverečku alobalu a klademe do ohniska nebo do rozžhaveného dřevěného uhlí.
Brambory jsou hotové až rovná, hladká strana půlek je mírně křupavá. Brambory lze také grilovat na roštu (nejprve několik minut v alobalu a pote bez), chuťově to ale není ono.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Brambory v ohni, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/brambory-v-ohni">Recept: Brambory v ohni</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Brambory v ohni:
|