| Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Snadné hubnutí | Email šablony | Rybář | Recepty doma | Omalovánky | FormOffice | EET Účtenky | Domácí účto | Hromadné emaily | Pletení | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Brambory v ohni | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: brambory | ||||||||
Popis: Neloupané brambory podélně rozpůlíme, kulatou stranu můžeme párkrát lehce naříznout, poté brambory uvaříme ve slané vodě doměkka, opatrně vyjmeme z vody, klademe na male čtverečky alobalu, z obou stran osolíme, posypeme troškou tymiánu, přidáme trochu prolisovaného česneku a zakápneme olivovým olejem. Každou půlku takto zvlášť zabalíme do jejího čtverečku alobalu a klademe do ohniska nebo do rozžhaveného dřevěného uhlí. |