| Omalovánky | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Rybář | Formuláře na PC | DWN.cz | EET Účtenky | Recepty doma | Pletení | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Email šablony | FormOffice |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Dušené pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Baskicke fazole

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 3887x / 3x
Přidáno/změněno: 23.11.2009
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Zelenina - Luštěniny - Zelené fazol.lusky
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

1 a 1/2 sácku mražených zelených fazolových lusku (celkem asi 500 g)
4 oloupaná a na kosticky nakrájená rajcata
1 strední drobne nasekaná cibule
1 pol. lžíce olivového oleje
50 g na kosticky nakrájené debrecínky
2 stroužky drobne nakrájeného cesneku
sul a pepr



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

V hrnci se silným dnem nechte rozehrát olej a vložte slaninu. Pridejte cibuli a nechte osmahnout. Vložte rajcata, posolte a opeprete. Pak nasypte do hrnce fazolky a cesnek. Zalijte vodou, prikryjte poklickou a na mírném ohni duste dokud nebudou lusky mekké a voda vyvarená ve výbornou štávu. Jako príloha postací 2 plátky křehkého chleba.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Baskicke fazole:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Dušené pokrmy
Dušené fazolové lusky 18.10.
Slepice dušená na majoránce s brambory 18.10.
Myslivecká kančí kýta 18.10.
Kuřecí maso v kečupové marinádě 18.10.
Králik na smetaně 18.10.
Špekáčky na vínu 10.11.
Špagety fazolkami v jogurtu 10.11.
Kuřecí srdíčka 10.11.
Hodně zeleninová svíčková 10.11.
Rizoto s landšmítem 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0443s norob)