| Zbrojní průkaz | Omalovánky | EET Účtenky | Rybář | FormOffice | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Email šablony | DWN.cz | Snadné hubnutí | Pletení | Recepty doma | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Baskicke fazole


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:23.11.2009

Ingredience:

1 a 1/2 sácku mražených zelených fazolových lusku (celkem asi 500 g)
4 oloupaná a na kosticky nakrájená rajcata
1 strední drobne nasekaná cibule
1 pol. lžíce olivového oleje
50 g na kosticky nakrájené debrecínky
2 stroužky drobne nakrájeného cesneku
sul a pepr

Popis:

V hrnci se silným dnem nechte rozehrát olej a vložte slaninu. Pridejte cibuli a nechte osmahnout. Vložte rajcata, posolte a opeprete. Pak nasypte do hrnce fazolky a cesnek. Zalijte vodou, prikryjte poklickou a na mírném ohni duste dokud nebudou lusky mekké a voda vyvarená ve výbornou štávu. Jako príloha postací 2 plátky křehkého chleba.


Jít na recept Baskicke fazole >>