| Zbrojní průkaz | Omalovánky | EET Účtenky | Rybář | FormOffice | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Email šablony | DWN.cz | Snadné hubnutí | Pletení | Recepty doma | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Baskicke fazole | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 a 1/2 sácku mražených zelených fazolových lusku (celkem asi 500 g) | ||||||||
Popis: V hrnci se silným dnem nechte rozehrát olej a vložte slaninu. Pridejte cibuli a nechte osmahnout. Vložte rajcata, posolte a opeprete. Pak nasypte do hrnce fazolky a cesnek. Zalijte vodou, prikryjte poklickou a na mírném ohni duste dokud nebudou lusky mekké a voda vyvarená ve výbornou štávu. Jako príloha postací 2 plátky křehkého chleba. |