|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|
Recept na Banícky bravčový rezeň
|
|
|
| |
Postup přípravy:Naklepané rezne posolíme, potrieme plnkou, zvinieme, zviažeme, obalíme v múke a opečieme. Potom ich zalejeme vývarom z kostí, prikryjeme pokrievkou a udusíme. Keď sú mäkké, pridáme kyslú smotanu s múkou a necháme ich ešte v omáčke povariť.
Plnka:
Pomelieme surové bravčové mäso, pridáme opraženú cibuľu, zelenú petržlenovú vňať, mleté čierne korenie, soľ, vajce a podľa potreby strúhanku. Premiešame. Podávame s opekanými alebo varenými zemiakmi
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Banícky bravčový rezeň, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/banicky-bravcovy-rezen">Recept: Banícky bravčový rezeň</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Banícky bravčový rezeň:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Vepřové maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|