![img/kat16.png](img/kat16.png) |
Kategorie receptů |
|
|
![email16.png](img/email16.png) |
Recepty na email |
|
|
![recept](img/dwn16.png) |
Doporučujeme |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
|
|
![reklama](img/reklama.jpg)
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
Recept na Tajemství Petra Voka
|
|
![soft_detail_big.jpg](img/soft_detail_big.jpg) |
| |
Postup přípravy:Řízky naklepeme,posolíme,opepříme a posypeme na špičku nože kari kořením.Opečeme na 1,5 lžíci másla z obou stran,zhruba 4-6minut na jedné.Poté maso vyjmeme a dáme do tepla.
Do výpeku přidáme lžíci másla a žampiony,které okmínujeme 2 špetkami kmínu(čerstvé ještě přisolíme 3 špetkami soli)a prudce orestujeme.(asi 4 minuty)
Zalijeme šlehačkou,do které jsme vmíchali vidličkou do hladka 1 lžíci hladké mouky a necháme povařit za stálého míchání nejvýše 5 minut.Dochutíme worcesterem a kečupem,přelijeme maso na talíři.
Příloha:knedlík.bramborové krokety.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Tajemství Petra Voka, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/tajemstvi-petra-voka_1">Recept: Tajemství Petra Voka</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Tajemství Petra Voka:
![reklama](img/reklama.jpg)
|
|
![](img/new16.png) |
Nové-upravené recepty |
![RSS - Nové a aktualizované recepty](img/rss.png) |
|
Libové (kýta, ...)
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Ostaní |
|
|
|