![img/kat16.png](img/kat16.png) |
Kategorie receptů |
|
|
![email16.png](img/email16.png) |
Recepty na email |
|
|
![recept](img/dwn16.png) |
Doporučujeme |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
|
|
![reklama](img/reklama.jpg)
|
Recept na Domácí Cinzano
|
|
![soft_detail_big.jpg](img/soft_detail_big.jpg) |
| |
Postup přípravy:Do 5l lahve dáme na dno vypranou rýži. Přidáme droždí. Z citronu nastrouháme kůru a zbytek nakrájíme na kolečka. Dále přidáme všechno koření (nové koření, hřebíček, muškátový oříšek, muškátový květ, skořici, zázvor, tymián, rozinky a vanilkový cukr).
Krystalový cukr svaříme s vodou na objem 3,5l. Vychladlé nalejeme do lahve s rýží a kořením a hrdlo překryjeme celofánem, který propícháme. 6 týdnů necháme kvasit. Po 6 týdnech stočíme do jiné lahve a necháme ještě 10 dnů ustát. Pak stáčíme do lahví. Nejlépe je, nechat v lahvích ještě 4 týdny zrát.
Podáváme dobře vychlazené s citronem a ledem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Domácí Cinzano, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/domaci-cinzano">Recept: Domácí Cinzano</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Domácí Cinzano:
![reklama](img/reklama.jpg)
|
|
![](img/new16.png) |
Nové-upravené recepty |
![RSS - Nové a aktualizované recepty](img/rss.png) |
|
Nápoje
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Ostaní |
|
|
|