|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Bylinková vepřová pečeně
|
|
|
| |
Postup přípravy:Česnek oloupeme a prolisujeme. Vepřovou pečeni omyjeme a osušíme. Svrchu do ní nožem uděláme několik mělkých zářezů tak, aby vznikla mřížka. Osolíme ji, opepříme a potřeme česnekem. Poklademe ji snítky rozmarýnu a šalvěje a převážeme nití, aby bylinky nepadaly dolů.
Cibule oloupeme, nakrájíme na měsíčky a rozprostřeme na dno pekáčku. Navrch položíme připravené maso. Pečeni posypeme rozdrcenými hřebíčky, pokapeme olejem a podlijeme asi 100 ml vody. V troubě při 180 °C ji pečeme asi 90 minut. Během pečení ji přeléváme bílým vínem a výpekem. Dle potřeby přiléváme vodu.
Asi 10 minut před koncem pečení zvýšíme teplotu v troubě na 220°C. Pečeni posypeme strouhanou citronovou kůrou a dopečeme dozlatova. Výpek slijeme do kastrůlku a rozpustíme v něm máslo. Zaprášíme moukou a dle potřeby naředíme vodou. Šťávu ještě asi 5 minut povaříme
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bylinková vepřová pečeně, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/bylinkova-veprova-pecene">Recept: Bylinková vepřová pečeně</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bylinková vepřová pečeně:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|