![img/kat16.png](img/kat16.png) |
Kategorie receptů |
|
|
![email16.png](img/email16.png) |
Recepty na email |
|
|
![recept](img/dwn16.png) |
Doporučujeme |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
|
|
![reklama](img/reklama.jpg)
|
Recept na Bratislavský tokáň
|
|
![soft_detail_big.jpg](img/soft_detail_big.jpg) |
| |
Postup přípravy:Bravčové a sviečkovicu nakrájame na kúsky 5cm dlhé a 1cm hrubé. Na masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme rajčinový pretlak a nakrájané mäso, rýchlo opečieme. Opečené mäso osolíme a pridáme očistené a na plátky pokrájané šampiňóny, maličko podlejeme a dusíme, nakoniec dáme hrášok. Podávame s ryžou alebo varenými zemiakmi. Kyslú smotanu podaváme osobitne.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bratislavský tokáň, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/bratislavsky-tokan">Recept: Bratislavský tokáň</a>
|
| |
| | |
Uživatelská diskuse k receptu Bratislavský tokáň:
|
(1 příspěvků) 1 |
![hodnocení](img/h1.jpg)
bratislavský tokáň
humus bez koření , bez soli, hnusná rajská s houbami a hráškem, pozor není to k jídlu!!!!!!!!a ještě 1/2l smetany
Napsal: danka dne 27.1.2011 14:46:26
|
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bratislavský tokáň:
![reklama](img/reklama.jpg)
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
|
|
![](img/new16.png) |
Nové-upravené recepty |
![RSS - Nové a aktualizované recepty](img/rss.png) |
|
Vepřové maso
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Ostaní |
|
|
|