|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Žemlovka
|
|
|
| |
Postup přípravy:Veku nakrájíme na plátky jako na chlebíčky. Jablka rozčtvrtíme, oloupeme, zbavíme jadřince a nastrouháme na struhadle. Máslo se nechá rozpustit na mírném ohni a cukr se smíchá se skořicí. Vhodnou nádobu vymažeme rozpuštěným máslem, navlhčené kousky veky mlékem se nakladou na dno vymazaného pekáčku. Nahoru položíme nastrouhaná jablka, posypeme cukrem se skořicí a zalijeme 2 lžícemi rozpuštěného másla. Takto pokračujeme v další vrstvě tak, aby poslední vrstva byla vrstva veky, kterou zalijeme mlékem a máslem. Dáme zapéct do zlatova (cca 1 hod.). Lze péct i remosce. Jí se vlažná nebo teplá a lze ji dle chuti posypat moučkovým nebo skořicovým cukrem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Žemlovka, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/zemlovka">Recept: Žemlovka</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Žemlovka:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Nákypy
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|