| Snadné hubnutí | Rybář | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Pletení | Domácí účto | Hromadné emaily | Omalovánky | Email šablony | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | EET Účtenky | FormOffice | Formuláře na PC |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Listová > Kysané zelí Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Zelňačka mrkví

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:45
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 2148x / 3x
Přidáno/změněno: 29.7.2015
Kategorie: - Polévky - Zahuštěné - Zelné
- Zelenina - Listová - Kysané zelí

Inredience:

1/2 sklenice zakysaného zelí
1/2 cibule
1 stroužek česneku
1 mrkev
kousek celeru
2 brambory
kmín, sůl, nové koření
sladká paprika, bobkový list
ocet, cukr
hladká mouka na zahuštění
zakysaná smetana
klobása



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Zakysané zelí, na kostičky nakrájené brambory, nové koření, bobkový list, trochu kmínu, mrkev a celer vaříme v odpovídajícím množství vody.
Pro zahuštění polévky připravíme jíšku, kterou rozpustíme v troše vody.

Zelňačku po odstavení z plotny dochutíme, tj. přisolíme, přikyselíme a můžeme trochu přisladit dle vaší chuti. Můžeme přidat prolisovaný česnek. Zjemníme lžící zakysané smetany na jednu porci.

Pokud je polévka hlavním jídlem, přidáme do ní uvařenou klobásu nakrájenou na kolečka.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zelňačka mrkví:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Kysané zelí
Zelný bramborák 18.10.
Kuře v zelí 10.11.
Zelňačka obědová 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Obědový pekáč 24.10.
Koložvárské zelí trochu jinak 24.10.
Kysané zelí s uzeninou 14.08.
Zapečené rybí filety s kysaným zelím 14.08.
Koloszvárské zelí 26.10.
Za málo peněz kupa jídla-výborného 25.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0702s norob)