| Recepty doma | Email šablony | Hromadné emaily | Omalovánky | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | FormOffice | Formuláře na PC | DWN.cz | Počítej Kalorie | Rybář | Domácí účto | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Polévky > Zahuštěné > Zelné Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Zelňačka mrkví

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:45
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 2138x / 3x
Přidáno/změněno: 29.7.2015
Kategorie: - Polévky - Zahuštěné - Zelné
- Zelenina - Listová - Kysané zelí

Inredience:

1/2 sklenice zakysaného zelí
1/2 cibule
1 stroužek česneku
1 mrkev
kousek celeru
2 brambory
kmín, sůl, nové koření
sladká paprika, bobkový list
ocet, cukr
hladká mouka na zahuštění
zakysaná smetana
klobása



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Zakysané zelí, na kostičky nakrájené brambory, nové koření, bobkový list, trochu kmínu, mrkev a celer vaříme v odpovídajícím množství vody.
Pro zahuštění polévky připravíme jíšku, kterou rozpustíme v troše vody.

Zelňačku po odstavení z plotny dochutíme, tj. přisolíme, přikyselíme a můžeme trochu přisladit dle vaší chuti. Můžeme přidat prolisovaný česnek. Zjemníme lžící zakysané smetany na jednu porci.

Pokud je polévka hlavním jídlem, přidáme do ní uvařenou klobásu nakrájenou na kolečka.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zelňačka mrkví:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zelné
Kudlovská zelňačka 18.10.
Vánoční slovenská zelňačka 10.11.
Zelňačka obědová 10.11.
Francouzská zelňačka 07.12.
Valašská kyselica od Jana 07.12.
Vánoční zelňačka II. 25.07.
Polévka z pekingského zelí 23.06.
Kapustová polévka s vejcem 28.04.
Polévka z čínského zelí 31.10.
Kapustnice se smetanou 08.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0521s norob)