|
Recept na Zbojnické filé na víně
|
|
|
| |
Postup přípravy:Oprané maso nakrájíme na plátky, nařízneme okraje, osolíme, opepříme, teprve potom mírně naklepeme, pomoučíme hladkou moukou a prudce opečeme na rozpáleném oleji tak aby maso zůstalo uvnitř červené.
Maso dáme na připravený talíř a do šťávy z masa dáme dusit na kolečka nakrájenou cibuli. Jakmile cibule zesklovatí přidáme nasekané houby, kečup, worcestr, kari koření, plátky masa, podlijeme vínem a dusíme do měkka. Nakonec přidáme usekanou malou feferonku. Mezitím ušleháme neslazenou šlehačku a po udušení masa ji vmíchame do šťávy, čímž vznikne krémová omáčka kterou již neohříváme. Podáváme s opečenými nebo americkými brambory.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Zbojnické filé na víně, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/zbojnicke-file-na-vine">Recept: Zbojnické filé na víně</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zbojnické filé na víně:
|