|
Recept na Zapékané žampiony
|
|
|
| |
Postup přípravy:Ze žampionů odstraníme nožičky. Kloboučky důkladně posolíme zevnitř dáme na rozpálený olej (1/2 oleje)smažit. Uvolňovanou vodu pravidelně sléváme, protože strašně prská ve styku s olejem a může se připalovat. Když jsou vršky kloboučků světle hnědé, opečeme kloboučky i po jejich spodní straně. Jakmile je máme opečené naskládáme je do horké mísy z varného skla a vnitřky naplníme připravenou plnkou, jestli nedržíme příliš přísnou dietu tak na vrch dáme pláteček sýru a zapečeme cca 20 minut.
Plnka: Než se nám kloboučky připraví, nakrájíme na velice jemno nožičky žampionů a přidáme k nim koření podle chuti ( mám to vyskoušeno s následujícími kombinacemi: Provensálké, česnek, mletý i čerstvý zárvor, pepř a paprika a pokaždé je to jiné ale pokaždé dobré, zatím...). K okořeněným nožičkám přidáme trochu našlehané vejce. Promícháme v vzniklou směsí plníme kloboučky.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Zapékané žampiony, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/zapekane-zampiony">Recept: Zapékané žampiony</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zapékané žampiony:
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|