| Pletení | Email šablony | Domácí účto | Snadné hubnutí | Rybář | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | EET Účtenky | FormOffice | DWN.cz | Hromadné emaily | Omalovánky | Recepty doma |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Ryby > Sladkovodní > Štika Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Zapékané brambory s mořskou štikou

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 1990x / 4x
Přidáno/změněno: 30.8.2014
Kategorie: - Maso - Ryby - Sladkovodní - Štika
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Zelenina - Brambory

Inredience:

1 kg brambor
0,5 kg mořské štiky
sůl
olej
sladká paprika
150 ml šlehačky
čerstvá petrželka



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Brambory uvaříme ve slupce, poté nakrájíme na kolečka. Vezmeme pekáč vymazaný trochou rostlinného oleje případně másla, a část brambor nakrájených na kolečka naklademe dovnitř, aby jsme zakryli dno. Poté na brambory naklademe plátky mořské štiky, které jsme předtím osolili, posypali paprikou a opekli na oleji případně na másle. Pak opět vrstvu brambor, vrstvu ryby a opět vrstvu brambor. Poté vše zalijeme šlehačkou a dáme do předem vyhřáté trouby zapéci. V troubě zapékáme cca 20 minut při teplotě 180-200 st. Před podáváním ozdobíme nakrájenou čerstvou petrželkou.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zapékané brambory s mořskou štikou:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Štika
Rychlá štika 25.07.
Štika na zelenině 26.07.
Zapečená štika s rajčaty a paprikou 16.08.
Štika paní porybné 26.07.
Štika na jalovci 27.04.
Štika na grilu 11.09.
Štika na mandlích 01.05.
Štika na jehle 14.01.
Mořská štika na smetaně 06.03.
Mořská štika na žampionech 03.01.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0684s norob)