|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Zapečená cibulačka
|
|
|
| |
Postup přípravy:Cibuli nakrájíme na tenká kolečka. V hrnci rozehřejeme olej a máslo a na něm cibuli opečeme do zlatova. Posypeme moukou a za stálého míchání lehce zapražíme. Osolíme, opepříme a zalijeme zeleninovým bujonem. Necháme pozvolna vařit asi 30 minut. Mezitím si připravíme 4 polévkové misky vhodné k zapékání ( můžou být jakékoliv, např. skleněné žáruvzdorné, ale nejlepší jsou keramické). Do každé rozlámeme polovinu opečeného toastu a prosypeme zhruba polovinou ementálu. Zalijeme horkou polévkou a na povrch každé misky položíme druhou polovinu toastu. Povrch bohatě posypeme druhou polovinou sýra a dáme zapékat do vyhřáté trouby. Vyndáme až je sýr na povrchu zapečený do zlatova. Při podávání pozor na horké misky.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Zapečená cibulačka, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/zapecena-cibulacka">Recept: Zapečená cibulačka</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zapečená cibulačka:
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Zeleninové
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|