|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Záhorácký domácí chléb
|
|
|
| |
Postup přípravy:V šlupce uvařené brambory necháme vychladnout, oloupeme je a prolisujeme, a nebo postrouháme. Mezitím si připravíme kvásek z 2dl vody, 70g mouky, 50g droždí a štipky cukru. V míse poté zmícháme mouku, vykysnutý kvásek, postrouhané brambory, vodu, sůl, kmín a ocet. Těsto necháme asi 1/2 hod. kynout. Poté těsto vytvarujeme do oválného, nebo kulatého bochníka a necháme chvíli těsto ještě kynout. Pečeme v dobře vyhřáté rouře 50 až 60 min. Po dobu pečení bochník potíráme vodou. Přeji dobrou chuť.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Záhorácký domácí chléb, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/zahoracky-domaci-chleb">Recept: Záhorácký domácí chléb</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Záhorácký domácí chléb:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Pečivo
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|