3 zelný listy
1 okurek hadovka
3 rajčata
6 vajec
1 malá cibule
2 malé lžičky hořčice
2 sardinky
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Dáme vařit vejce na tvrdo. Na talíře položíme zelné listy, hadovku (můžeme oloupat)nakrájíme vždy na dva špolíčky na talíř. Rozkrojíme rajčata a půlky položíme na špalíčky okurek jako hlavičky. Vzniknou tím vždy dvě vochomůrky (můžeme je vytečkovat majonézou). Natvrdo uvařené vejce rozkrojíme, vyloupeme žloutky a bílkům zařízneme špičky. Takto vzniklé mističky naplníme rozetřenými žloutky s drobně nasekanou cibulou, sardinkami a hořčicí a obložíme je kolem vochomůrek. Snítka petržele dokončí celou přípravu.