0,75kg vepřové jakékoliv
více cibule
česnek
pepř
sl.paprika
celý kečup-sladký
šunkový salám
uz.bůček neb ang.slanina
tuk na vymazání remosky
1 dcl bílé víno /není nutné/
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Vymažem remosku Pokladem plátky rozklepaného masa /osolíme+pepř/ dále vrstvu pokladem cibulí /kolečka/,Vrstvu šunkového salámu a polijem kečupem smíchaným se sl.paprikou a posypem kousky česneku.Dále vrstvu ang.slaniny /okořenit a solit dle chuti/Vrstvy se opakují až do zaplnění remosky.Je jedno čím zakončíme.Povrch polijeme kečupem a podlijem vínem.Je možno připravit večer a uschovat v lednici.Druhý den v 10,45 hod.zapnout a oběd je ve 12,00 hod hotov