| Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Email šablony | Recepty doma | Počítej Kalorie | Domácí účto | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Omalovánky | Pletení | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Formuláře na PC | DWN.cz | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřové v Remosce


Doba přípravy:01:15
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:18.9.2013

Ingredience:

0,75kg vepřové jakékoliv
více cibule
česnek
pepř
sl.paprika
celý kečup-sladký
šunkový salám
uz.bůček neb ang.slanina
tuk na vymazání remosky
1 dcl bílé víno /není nutné/

Popis:

Vymažem remosku Pokladem plátky rozklepaného masa /osolíme+pepř/ dále vrstvu pokladem cibulí /kolečka/,Vrstvu šunkového salámu a polijem kečupem smíchaným se sl.paprikou a posypem kousky česneku.Dále vrstvu ang.slaniny /okořenit a solit dle chuti/Vrstvy se opakují až do zaplnění remosky.Je jedno čím zakončíme.Povrch polijeme kečupem a podlijem vínem.Je možno připravit večer a uschovat v lednici.Druhý den v 10,45 hod.zapnout a oběd je ve 12,00 hod hotov


Jít na recept Vepřové v Remosce >>