| Formuláře na PC | Omalovánky | FormOffice | Zbrojní průkaz | Rybář | Hromadné emaily | Domácí účto | Počítej Kalorie | Pletení | Snadné hubnutí | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | DWN.cz | Email šablony |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso > Libové (kýta, ...) Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Vepřová panenka s portskou omáčkou

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:40
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 931x / 1x
Přidáno/změněno: 14.10.2016
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Libové (kýta, ...)
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s vínem

Inredience:

vepřová panenka
sůl
bílý pepř
vývar
mouka
máslo
portské víno
cibule



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

větší vepřovou panenku očistíme,odblaníme, okořeníme a vcelku zprudka opečeme na téměř suché pánvi cca. 3 minuty, průběžně maso otáčíme.Vložíme do trouby vyhřáté na 75 stupňů.Mezitím na pánev vložíme máslo, necháme zesklovatět na jemno cibuli, zaprášíme moukou,zalijeme vývarem a necháme provařit.Maso musí zůstat na řezu růžové. Podáváme s přecezenou omáčkou, do které jsme přidali 0,5 dl portského vína a s dušenou zeleninou a bílým chlebem

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřová panenka s portskou omáčkou:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Libové (kýta, ...)
Vepřové řízky s rumovým ananasem 18.10.
Vepřové řízky plněné praženicí a houbami 24.10.
Plzeňská růže 24.10.
Grilovaná vepřová panenka s bazalkovým karamelem 24.10.
Vepřová panenka v kabátku 24.10.
Vepřové kýta ve smetanové omáčce 14.08.
Karkulka z vepřového 14.08.
Bulharské ražniči 14.08.
Vepřové na chilli s kokosem 26.10.
Vepřové nudličky s nivou a žampiony 04.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0517s norob)