| Domácí účto | Recepty doma | Rybář | Pletení | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | FormOffice | DWN.cz | Omalovánky | Email šablony | Počítej Kalorie | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Vepřová panenka s portskou omáčkou | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: vepřová panenka | ||||||||
Popis: větší vepřovou panenku očistíme,odblaníme, okořeníme a vcelku zprudka opečeme na téměř suché pánvi cca. 3 minuty, průběžně maso otáčíme.Vložíme do trouby vyhřáté na 75 stupňů.Mezitím na pánev vložíme máslo, necháme zesklovatět na jemno cibuli, zaprášíme moukou,zalijeme vývarem a necháme provařit.Maso musí zůstat na řezu růžové. Podáváme s přecezenou omáčkou, do které jsme přidali 0,5 dl portského vína a s dušenou zeleninou a bílým chlebem |