4 vejce
2 dl mléka
4-5 rohlíků (velmi dobré jsou celozrnné)
100 g oleje
250 g uzeného masa
2 hrstky zeleného (kopřivy
medvědí česnek
bazalka a z nouze i pórek)
muškátový oříšek
sůl
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
To hlavni přijde nyní. Vše se připravuje a peče v domácí pekárně na chleba. Do nádobky vlejeme rozšlehaná 4 vejce, přihodíme nadrobno pokrájené rohlíky předem navlhčené v mléce, přilejeme olej, přidáme lžičku soli a spustíme pekárnu v nějakém režimu, kdy dlouho nečeká na hnětení. Na mé ETA Siestě je to program SPRINT (5 minut předehřevu a potom 20 minut je hnětení). Před koncem hnětení přidáme uzené maso a zelené rostlinstvo. Vytáhneme hnětací háky, urovnáme stěrkou povrch a přepneme na program PEČENÍ. Ten je na 60 minut. Pokud by případně nestačila doba pro pečení tak spustíme znovu a přidáme minuty podle potřeby.