Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Vánoční zelňačka II.
|
|
|
| |
Postup přípravy:Kysané zelí můžeme trochu překrájet, aby bylo na jemnější kousky.
Zelí dáme vařit do přibližně dvou litrů vody a přidáme černé koření,několik bobkových listů a sušené hřiby,
které jsme dobře propláchly v horké
vodě.Po půl hodině přidáme klobásy a sušené švestky.Vaříme další půl hodiny, potom přidáme brambory.
Když je kapustnica téměř hotová, přidáme trochu zásmažky nebo strouhanou bramboru na zahuštění.Na závěr ještě
přidáme trochu majoránky a česneku.
Klobásky vytáhneme, rozkrájíme a dáme zpět do polévky.Celý čas ochutnáváme,a když už nemůžeme vydržet, dáme
vychladnout a odstát. Říká se, že kapustnica je nejlepší zehřívaná.
Podáváme s čerstvým chlebem a vychlazenou zakysanou smetanou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Vánoční zelňačka II., zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/vanocni-zelnacka-ii">Recept: Vánoční zelňačka II.</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vánoční zelňačka II.:
|