|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Uzené hovězí na grilu
|
|
|
| |
Postup přípravy:Do mísy dáve větší množství soli a maso v ní vyválíme až je uplně obalené.Vezmeme fáč a maso s ním pevně omotáme.Odložíme na hodinu do lednice
Mezi tím vezmeme kovovou mističku(já používám misky ze starých vah) a do ní nasypeme piliny z jabloně hrušky atd ,které se hodí na klasické uzení aby bylo asi 5 mm zakryté dno.Piliny zakrejeme alobalem(jako vietnamci v bistrech když si jídlo onášíte s sebou.Alobal asi 5x po okrajích propíchneme.Maso vyndáme z lednice rozbalíme fáč a pod tekoucí vodou omyjeme a usušíme v utěrce.Vložíme na misku s alobalem a opět stejne alobalem překrejeme a propícháme.Dáme na propanbutanový vařič pokud ho máte na grilu a nebo na nějaký přenosný a zapálíme oheň.Po cca 5 - 10-ti minutách nebo až se přestane kouřit z alobalu maso vyndáme a vložíme ho do grilu s poklopem nebo do předehřáte trouby a pečeme na 180°C ě25 - 30 minut.Po té vyndáme a krájíme na tenké plátky.
Přeji příjemné netradiční grilování a dobrou chuť.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Uzené hovězí na grilu, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/uzene-hovezi-na-grilu">Recept: Uzené hovězí na grilu</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Uzené hovězí na grilu:
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Hovězí maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|