|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|
Recept na Utopenci Gejza
|
|
|
| |
Postup přípravy:Nejprve si připravíme nálev. Dáme vařit vodu s octem. Ve varu přidáme sůl, cukr, olej, bobkový list a chilli a necháme 2 minuty povařit. Nálev pak necháme vychladnout.
Špekáčky oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Oloupanou cibuli nakrájíme na rovnoměrná kolečka. Do vymyté pětilitrové sklenice od okurek dáme cca 1 cm vysokou vrstvu cibule. Potom tuto cibuli poklademe vrstvou špekáčků. Vrstvy opakujeme až do naplnění sklenice.
Vychladlý nálev nalijeme do připravené sklenice. Sklenici je na závěr nutné dobře uzavřít - stačí celofán a gumička.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Utopenci Gejza, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/utopenci-gejza">Recept: Utopenci Gejza</a>
|
| |
| | |
Utopenci
Docela mně překvapilo, že má tak špatné hodnocení. Děláme utopence podle tohoto receptu roky a vždycky všem moc chutnaaĺy
Napsal: D.T. dne 13.12.2014 16:14:11
|
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Utopenci Gejza:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Uzeniny
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|