 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|
Recept na Ústřice po benátsku
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Ústřice opatrně otevřeme a vnitřní vodu zachytíme. Odstraníme vrchní lasturu a ústřice z lastur vyjmeme. Spodní lastury dobře opereme a ústřice do lastur vrátíme. Strouhanou housku smícháme s jemně sekanou zelenou petrželkou, cayenským pepřem a povolíme zachycenou vodou z ústřic. Směs rozdělíme stejnoměrně na připravené ústřice, posypeme strouhaným parmezánem, pokapeme máslem a několik minut zapékáme. Podáváme velmi horké s citrónem nakrájeným na dílky.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Ústřice po benátsku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/ustrice-po-benatsku">Recept: Ústřice po benátsku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Ústřice po benátsku:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Mořští živočichové
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|