| Zbrojní průkaz | Omalovánky | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Hromadné emaily | Recepty doma | Rybář | Domácí účto | DWN.cz | Pletení | FormOffice | Email šablony | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Polévky Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Ukrajinský boršč

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 8
Autor:
Zobrazeno/týden: 1555x / 3x
Přidáno/změněno: 30.6.2015
Kategorie: - Polévky - Zahuštěné - Zeleninové
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

250g mäsa (ľubovoľný výber)
kosti
250g cvikly
350g hlávkovej kapusty
400g zemiakov
2 mrkvy
1 petržlen
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
80g paradajkový pretlak
1 lyžica múky
2 lyžice masti
1 lyžica cukru
trochu octu
2 lyžičky papriky
soľ
mleté čierne korenie
2 bobkové listy
petržlenová vnať
kyslá smotana
kôpor
2
5 l vody



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Z mäsa a kostí pripravíme vývar. Koreňovú zeleninu a kapustu pokrájame na hrubšie rezance a podusíme na masti. Osobitne dusíme cviklu s rajčiakovým pretlakom a octom. Do precedeného vývaru vložíme podusenú zeleninu, kapustu, pokrájané zemiaky a zapražíme cibuľovou zápražkou, kým zemiaky nezmäknú. Pred dovarením pridáme na rezance pokrájané mäso, udusenú cviklu, rozotretý cesnak a korenie. Hotovú polievku prichutíme soľou. Smotanu podávame osobitne.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Ukrajinský boršč:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Polévky
Kudlovská zelňačka 18.10.
Fazolová polévka na kyselo II. 18.10.
Drožďové knedlíčky - zavářka do polévky 18.10.
Vánoční slovenská zelňačka 10.11.
Zelňačka obědová 10.11.
Česnečka z vody z vařených brambor 24.10.
Špenátová polévka II. 14.08.
Aldova bramboračka 14.08.
Čočková novoroční polévka 14.08.
Polévka pro batole 14.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0572s norob)