| Rybář | FormOffice | Pletení | Zbrojní průkaz | Recepty doma | DWN.cz | EET Účtenky | Formuláře na PC | Domácí účto | Omalovánky | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Email šablony | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Ukrajinský boršč | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 250g mäsa (ľubovoľný výber) | ||||||||
Popis: Z mäsa a kostí pripravíme vývar. Koreňovú zeleninu a kapustu pokrájame na hrubšie rezance a podusíme na masti. Osobitne dusíme cviklu s rajčiakovým pretlakom a octom. Do precedeného vývaru vložíme podusenú zeleninu, kapustu, pokrájané zemiaky a zapražíme cibuľovou zápražkou, kým zemiaky nezmäknú. Pred dovarením pridáme na rezance pokrájané mäso, udusenú cviklu, rozotretý cesnak a korenie. Hotovú polievku prichutíme soľou. Smotanu podávame osobitne. |