|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Ukrajinský borčš
|
|
|
| |
Postup přípravy: Maso omyjeme, dáme do hrnce, zalijeme 3-mi litry vody a vaříme 50-60 minut (pokud je hovězí maso) nebo 30-40 minut (pokud je to vepřové)
Přidáme celé očištěné řepy, jednu nadrobno nakrájenou cibuli a vaříme na slabém ohni 20 minut.
Přidáme na kousky nakrájené brambory
Zvlášť si na pánvičce nebo v kastrůlku připravíme zásmažku. Na ni si nachystáme nakrájenou mrkev a dáme ji na rozpuštěné sádlo (pokud je borčš z vepřového) nebo na rozpálený olej (pokud je z hovězího). Smažíme 3 minuty. Potom mrkev vybereme lžičkou a dáme do boršče. Nadrobno nakrájenou cibuli smažíme na tom samém oleji nebo sádle dočervena. Dále přidáme protlak a 2-3 minuty neustále mícháme.
Připravenou zásmažku přidáme do boršče spolu s nastrouhaným zelím, bobkovým listem a sladkou paprikou. Všechno vaříme ještě přibližně 10 minut na slabém ohni.
Nakonec vytáhneme řepu, nastrouháme na hrubém struhadle a vrátíme do boršče.
K boršči na stůl servírujeme kysanou smetanu a nadrobno nakrájený kopr nebo petržel, které se přidávají podle chuti.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Ukrajinský borčš, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/ukrajinsky-borcs">Recept: Ukrajinský borčš</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Ukrajinský borčš:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Zeleninové
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|