| Formuláře ZDARMA | Email šablony | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Rybář | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Pletení | Počítej Kalorie | FormOffice | DWN.cz | Omalovánky | Domácí účto | EET Účtenky | Recepty doma |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Uzeniny > Špekáčky, párky Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Tirácké rychlé utopence

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:20
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1675x / 3x
Přidáno/změněno: 9.10.2017
Kategorie: - Maso - Uzeniny - Špekáčky, párky

Inredience:

3/4 kg kabanosu nebo párkový salám,
4 cibule
na lák :
4 lžíce octa
4 lžíce oleje
4 lžíce ob.hořčice
4 lžíce vorčestru
4 lžíce jemného kečupu
8 lžíc vody
to jsou polévkové lžíce,
1/2 lžíce chili
1/2 lžíce slad. papriky
to jsou kávové lžíce
sůl,barevný pepř
1 dcl bílé víno



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Nakrájíme kabanos na kolečka,cibuli taky a pak prokládáme do sklenic.
Lák:
na plotnu postavíme litrový hrnec,vložíme ocet,olej,hořčici,vorčestr,kečup,čili a sl. papriku,přídáme vodu a decinku vína.Vše za stálého míchání uvedeme do varu,Podle potřeby a chuti zaostřit chili,dosolit,dopepřit.5 až 7 min povařit a za horka prolét do sklenic,zavíčkovat.Postavit na utěrku a druhou překrýt.Do 15 min.2 krát přetočit sklenice,může se konzumovat hned nebo na druhý den.V lednici můžeme skladovat 7 dnů.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Tirácké rychlé utopence:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Špekáčky, párky
Špekáčky na vínu 10.11.
Plzeňská růže 24.10.
Dračí mls 13.12.
Plněné párky 08.07.
Domácí klobása 24.11.
Růžičková kapusta s klobásou Chorizo 23.01.
Špekáček v alobalu 28.12.
Kuřecí závitky s párkem 23.06.
Bramborová šlichta 09.06.
Jehněčí špíz 07.02.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0547s norob)