|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Teplý předkrm - Branchetta po moravsku
|
|
|
| |
Postup přípravy:Veku nakrájíme na plátky a rajčata na drobné kousky, které smícháme se lžící olivového oleje a lžičkou octa (můžeme použít i Balsamico). Veku lehce na sucho osmahneme, pokapeme olivovým olejem, naneseme směs rajčat a posypeme nakrájenou bazalkou a lehce osolíme podle chuti
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Teplý předkrm - Branchetta po moravsku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/teply-predkrm-branchetta-po-moravsku">Recept: Teplý předkrm - Branchetta po moravsku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Teplý předkrm - Branchetta po moravsku:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Teplé
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|