 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
|
Recept na Telecí plátky s cizrnou a fazolovými lusky
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Cizrnu nechte aspoň 12 hodin máčet ve vodě. Potom ji nesolenou vařte v tlakovém hrnci asi hodinu.
***Máte-li ji předvařenou z konzervy, stačí vařit jen chvíli.***
Telecí maso (nejvhodnější je z kýty-ořechu) nakrájejte na plátky. Jeden plátek by měl vážit asi 30g.
Obalte plátky lehce moukou a na olivovém oleji opečte zprudka z obou stran.
Potom maso zalijte vínem a duste asi půl hodiny spolu s nakrájenými rajčaty. Osolte a opepřete, dolévejte vařící vodu, duste dalších 15 minut.
Přidejte cizrnu a blanšírované (ve vařící vodě spařené) fazolové lusky.
Duste ještě chvíli, dokud maso není měkké.
Podávejte s bílým chlebem nebo rýží.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Telecí plátky s cizrnou a fazolovými lusky, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/teleci-platky-s-cizrnou-a-fazolovymi-lusky">Recept: Telecí plátky s cizrnou a fazolovými lusky</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Telecí plátky s cizrnou a fazolovými lusky:

FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Zelené fazol.lusky
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|