| Omalovánky | Rybář | Pletení | Recepty doma | Počítej Kalorie | EET Účtenky | FormOffice | Email šablony | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Hromadné emaily | DWN.cz | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi koreni chleb hru cesnek med oleje syr kure krem ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Příprava pokrmů > Oběd Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Talíř pana Rettiga

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 2043x / 27x
Přidáno/změněno: 30.8.2014
Kategorie: - Maso - Drůbež - Kachna
- Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Maso - Upravená masa - Uzené maso
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

6 vepřových kotlet (po 100g)
1000 g kachna
uzené maso vařené (pečínka
krokovice 60 g na porci)
3 ks klobásy
2 x 500 g čerstvé bílé a červené zelí
50 g slanina
sůl, kmín
čerstvá zelená petrželka do špekových knedlíků



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Osolenou a pokmínovanou kachnu upečeme na pekáčku doměkka. Kotlety naklepeme, nakrojíme, aby se nekroutily, a po každé straně opečeme po 2 minutách. V polovině pečení kachny je přidáme do pekáčku a společně připravujeme.

Mezitím očistíme a nakrájíme hlávkové zelí. Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku. Na polovinu přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, necháme zpěnit a dáme bílé zelí, na druhou část cibulky pak červené. Obě zelí malinko podlijeme, osolíme, přidáme kmín, přiklopíme pokličkou a dusíme. Nakonec dochutíme octem a cukrem.

Špekové knedlíky připravíme obvyklým způsobem, navíc do těsta přidáme nasekanou zelenou petrželku. Před podáváním nakrájíme uzené maso na plátky a krátce napaříme. Klobásy přepůlíme, ozdobně nařízneme a rychle opečeme. Na talíří podáváme porci kachny, plátek uzeného, polovinu opečené klobásy, zelí bílé i červené a špekové knedlíky.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Talíř pana Rettiga:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Oběd
Králik na smetaně 18.10.
Obědový pekáč 24.10.
Drůbeží polévka s nudličkami 13.12.
Kančí se šípkovou omáčkou 28.12.
Bramborové knedlíky s masovou náplní 09.06.
Kachna na zelí s chlupatými knedlíky 28.04.
Staročeské roštěnky 05.09.
Hov. uzený jazyk s hráškem na másle, brambor 21.08.
Zdělávaný králík 21.07.
Zajíc na paprice 06.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2025. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.05s norob)