|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|
Recept na Švýcarský vepřový plátek
|
|
|
| |
Postup přípravy:Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Vyndáme a dáme do tepla. Do výpeku přidáme trochu oleje a necháme zesklovatět drobně nakrájenou cibuli. Přidáme plátky žampiónů, chvilku podusíme, zalijeme vínem, uvedeme do varu, přidáme prolisovaný česnek a rozdrobenou Nivu. Omáčku mícháme dohladka. Maso dáme na talíře a zaléváme omáčkou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Švýcarský vepřový plátek, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/svycarsky-veprovy-platek">Recept: Švýcarský vepřový plátek</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Švýcarský vepřový plátek:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Libové (kýta, ...)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|