| Rybář | Počítej Kalorie | EET Účtenky | DWN.cz | Snadné hubnutí | Recepty doma | Email šablony | Pletení | Domácí účto | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | FormOffice | Omalovánky |
|
| ||||||||
Švýcarský vepřový plátek | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 plátky masa | ||||||||
Popis: Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Vyndáme a dáme do tepla. Do výpeku přidáme trochu oleje a necháme zesklovatět drobně nakrájenou cibuli. Přidáme plátky žampiónů, chvilku podusíme, zalijeme vínem, uvedeme do varu, přidáme prolisovaný česnek a rozdrobenou Nivu. Omáčku mícháme dohladka. Maso dáme na talíře a zaléváme omáčkou. |