| Rybář | Počítej Kalorie | EET Účtenky | DWN.cz | Snadné hubnutí | Recepty doma | Email šablony | Pletení | Domácí účto | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | FormOffice | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Švýcarský vepřový plátek


Doba přípravy:00:25
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:1.4.2014

Ingredience:

4 plátky masa
150 g žampiónů
1 cibule
olej
1 stroužek česneku
100 g sýru Niva
1 dl bílého vína
pepř,sůl

Popis:

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Vyndáme a dáme do tepla. Do výpeku přidáme trochu oleje a necháme zesklovatět drobně nakrájenou cibuli. Přidáme plátky žampiónů, chvilku podusíme, zalijeme vínem, uvedeme do varu, přidáme prolisovaný česnek a rozdrobenou Nivu. Omáčku mícháme dohladka. Maso dáme na talíře a zaléváme omáčkou.


Jít na recept Švýcarský vepřový plátek >>