| FormOffice | Email šablony | Rybář | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | DWN.cz | Pletení | Domácí účto | Formuláře na PC | Recepty doma | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Omalovánky | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Plodová Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Svíčková z paprik a rajčat

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:40
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1740x / 4x
Přidáno/změněno: 12.9.2017
Kategorie: - Maso - Uzeniny - Špekáčky, párky
- Tepelně úpravená jídla - Omáčky teplé
- Zelenina - Plodová

Inredience:

75 dkg bílých paprik /nejlépe maďarské mírně pálivé/
20 dkg rajských jablek
cibule
šlehačka
sůl
olej
případně pepř
hladká mouka
3 špekáčky



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Nakrájíme cibulku, špekáčky, papriku na kostičky a rajský. Cibulku dáme mírně osmažit, přidáme nakrájené špekáčky, mírně je osmažíme a přidáme papriky a rajský. Zatím je vše jako příprava jídla na lečo, jenomže toto podlejeme vodou jako na omáčku. Až jsou papriky a rajský měkký, zahustíme to hladkou moukou a zalejeme šlehačkou. Jako příloha se dává houskový knedlík. Kombinace je to opravdu zajímavá, ale budete překvapeni, jak je to dobrý.Tento recept se u nás v rodině dědí.
Takže přeji dobrou chuť!

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Svíčková z paprik a rajčat:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Plodová
Tousty se šunkovou pomazánkou 18.10.
Džus z cukety 10.11.
Vepřové po kanadsku 10.11.
Grilovaná vepřová panenka s bazalkovým karamelem 24.10.
Ohnivá pánev čerta Barnabáše 14.08.
Rajská omáčka II. 14.08.
Vepřové na chilli s kokosem 26.10.
Kuře po italsku s parmezánem 26.10.
Plněná cuketa 26.10.
Zapečené maso od Aleše 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0552s norob)