|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Sváteční kapr, trochu jinak
|
|
|
| |
Postup přípravy:Porce kapra ve tvaru podkovy - asi 2,5-3 cm silné - osolíme a silně potřeme rozdrceným česnekem. Obalíme v hladké mouce, smíchané se sladkou paprikou. Necháme odležet, asi 1 hodinu
Pak na tuku kapra usmažíme. Usmažené porce uložíme to tepla. Na pánvi, ve které jsme kapra smažili, rozpustíme jemně nakrájenou slaninu a zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme na plátky nakrájené žampióny, osolíme, přidáme papriku a vše podusíme cca 6-8 minut. Na závěr přidáme MAGGI Harmonii Chuti.
Na talíř položíme porce smaženého kapra. Navršíme na něj žampiony a dozdobíme několika listy hlávkového salátu.
Příloha:
brambory nebo bramborový salát
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Sváteční kapr, trochu jinak, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/svatecni-kapr-trochu-jinak">Recept: Sváteční kapr, trochu jinak</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Sváteční kapr, trochu jinak:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Houby
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|