Smícháme dohromady mleté maso s najemno nakrájenou cibulkou, okořeníme solí a pepří ze směsi si vytvoříme plátky hamburgerů o velmi tenké šířce a co nejdelší šířce (cca 15-20 cm). Již před tím bychom měli mít připravenou nakrájenou okurku a salát. Plátky masa necháme osmažit z obou stran na olivovém oleji a smažíme dokud maso na povrchu neztmavne. Rozkrojíme bulky v půl a potřeme obě vnitřní strany hořcicí. Na jednu půlku položíme plátek masa a na něj velmi rychle plátek sýra. Sýr se tak trochu rozpustí a hamburger bude mít výraznější chuť. Dále na sýr pokládáme malinko cibulky, nakrájenou okurku a plátek salátu. Vše zalijeme kapkami kečupu a druhou půlkou bulky hamburger zavřeme a stlačíme. Jídlo je velmi syté, takže jej nepodceňujte. Z běžné dávky mletého masa můžeme připravit i deset hamburgerů. Dobrou chuť!