chléb-na dvě porce 4 krajíce
polévkové koření nebo sojová omáčka
vajíčko
hořčice
cibule
olej nebo sádlo.
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Uděláme klasické topinky na oleji či sádle a když jsou hotové prokapeme je polévkovým kořením nebo sojovkou.Poté potřeme topinky hořčicí (libovolný druh- podle chuti,nejlépe plnotučná), na pánvi po topinkách zbylo jistě trochu oleje, na němž osmahneme rozšlehané vajíčko v tenkou omeletku, stačí jedno na 4 topinky, omeletku rozčtvrtíme a klademe na hořčicí potřenou topinku a nakonec posypeme trochou cibule.
Ingredience lze obměňovat dle chuti...přidat lze např, kyselou okurku, strouhanou cihlu atd., hlavní je ono prokapání pol. kořením nebo sojovou omáčkou.