| Omalovánky | FormOffice | Pletení | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Domácí účto | Recepty doma | Hromadné emaily | Email šablony | Snadné hubnutí | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Rybář | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Studentský "biftek" | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: chléb-na dvě porce 4 krajíce | ||||||||
Popis: Uděláme klasické topinky na oleji či sádle a když jsou hotové prokapeme je polévkovým kořením nebo sojovkou.Poté potřeme topinky hořčicí (libovolný druh- podle chuti,nejlépe plnotučná), na pánvi po topinkách zbylo jistě trochu oleje, na němž osmahneme rozšlehané vajíčko v tenkou omeletku, stačí jedno na 4 topinky, omeletku rozčtvrtíme a klademe na hořčicí potřenou topinku a nakonec posypeme trochou cibule. |