150g špaget
1 lžíce olivového oleje
250 g koktejlových rajčátek
1 velký stroužek česneku jemně rozdrcený
50 lítků rokety
trochu bazalky
150 g mozzarely nastrouhané
sůl pepř na dochucení
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Ve velkém hrnci přivedte k varu vodu, osolte ji a dejte do ni spagety. Varte aby zustly pevne na skus.
Scedte a hrnec vytrete kuchynskym papirem.
V tomtez hrnci rozehrejte olej, vsypte rajcatka prekrojene na pul, cesnek, bazalku. Osolte, opeprete a promichavejte aby listky zvadly a rajcatka se zacala scvrkavat - trva to jen par minut.
Spagety vratte do hrnce posypte syrem. Dejte na stredni ohen vsechno pomalu a opatrne promichavejte.
Jakmile jsou testoviny horke a syr se zacne rozpoustet, dochutte soli a peprem a podavejte