|
Recept na Štědrovečerní Žralok
|
|
|
| |
Postup přípravy:Žralok
Nejdřív nechte žraloka rozmrznout, radši den dopředu. Pak opláchnout ve vodě, a pak šup s ním na hodinu do misky s mlékem. (to aby zmizel pach)
Pak znovu vykoupat ve vodě a nechat okapat.
Rozpustit asi 50g másla,přidat bazalku a asi lžíci citronové šťávy. A do této omáčky žraloka naložit.
Potom v této omáčce na teflonové pánvi přírodně osmahnout, POZOR bude se doslova křehkostí rozpadat.
(můžete napřed zbavit chrupavek a kůže, ale co potom budete vyndavat na talíř, když nemá kosti ?)
Polévka
Osmahnout v hrnci 1 cibuli do sklovata na zbytku másla, zalít vodou a nasypat opláchnuté mořské živočichy,
1a půl balíčku Surimi krabí tyčinky na kolečka.
Přidat smetanu, dochutit mírně solí, bazalkou, cukrem.
Salát
do misky jemně nakrájenou 1 cibuli, půl balíčku Surimi krabí tyčinky na kolečka, Helmans tatarku, 1/3 až 1/2 bílého jogurtu, 2 saláty s krabí příchutí,
ochutit solí, citronovou šťávou, bazalkou, cukrem .
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Štědrovečerní Žralok, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/stedrovecerni-zralok">Recept: Štědrovečerní Žralok</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Štědrovečerní Žralok:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|