Popis:
Žralok
Nejdřív nechte žraloka rozmrznout, radši den dopředu. Pak opláchnout ve vodě, a pak šup s ním na hodinu do misky s mlékem. (to aby zmizel pach)
Pak znovu vykoupat ve vodě a nechat okapat.
Rozpustit asi 50g másla,přidat bazalku a asi lžíci citronové šťávy. A do této omáčky žraloka naložit.
Potom v této omáčce na teflonové pánvi přírodně osmahnout, POZOR bude se doslova křehkostí rozpadat.
(můžete napřed zbavit chrupavek a kůže, ale co potom budete vyndavat na talíř, když nemá kosti ?)
Polévka
Osmahnout v hrnci 1 cibuli do sklovata na zbytku másla, zalít vodou a nasypat opláchnuté mořské živočichy,
1a půl balíčku Surimi krabí tyčinky na kolečka.
Přidat smetanu, dochutit mírně solí, bazalkou, cukrem.
Salát
do misky jemně nakrájenou 1 cibuli, půl balíčku Surimi krabí tyčinky na kolečka, Helmans tatarku, 1/3 až 1/2 bílého jogurtu, 2 saláty s krabí příchutí,
ochutit solí, citronovou šťávou, bazalkou, cukrem .
|