| EET Účtenky | Domácí účto | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Rybář | Formuláře na PC | Recepty doma | FormOffice | Email šablony | Pletení | Omalovánky | Formuláře ZDARMA |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Polévky > Zahuštěné > Sýrové Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Staroanglická sýrová polévka

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 10:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1806x / 4x
Přidáno/změněno: 1.2.2016
Kategorie: - Polévky - Zahuštěné - Sýrové

Inredience:

55 g masla
55 g múky
425 ml kuracieho vývaru
300 ml mlieka
2 postrúhané mrkvy
175 g postrúhaného čedaru
soľ a mleté čierne korenie
chrumkavý chlieb na podávanie



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Vo väčšom hrnci s hrubým dnom roztopíme madlo. Prisypeme múku a za stáleho miešania pražíme 1 minútu. Hrniec odstavíme z ohňa a postupne, za stáleho miešania prilievame kurací vývar a mlieko.
Dáme späť na sporák a za stáleho miešania necháme zovrieť. Vývar povaríme 3-4 minúty, alebo kým nezhustne. Pridáme postrúhanú mrkvu a varíme asi 3 minúty. Potom primiešame strúhaný syr.
Keď sa syr roztopí, polievku dochutíme soľou a čiernym korením. Hotovú polievku rozdelíme do misiek a ihneď podávame s chrumkavým chlebom.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Staroanglická sýrová polévka:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Sýrové
Gulášová polévka z tofu 07.12.
Sýrová polévka - rychlá 24.11.
Polévka se sýrovou zavářkou 06.11.
Švédská rychlá polévka 05.05.
Staroanglická sýrová polévka 01.02.
Polévka Nivovačka 29.09.
Hustá polévka se špagetami a párkem 25.06.
Tvarůžková polévka 02.06.
Pivní polévka 21.05.
Polévka nivová 22.04.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.049s norob)