Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|
Recept na Srnčí perkelt
|
|
|
| |
Postup přípravy:Srnčí maso nakrájet na kostičky, několikrát omýt, nakonec přelít horkou vodou a nechat okapat. Nadrobno pokrájenou cibuli osmažit na oleji dozlatova, přidat prolisovaný česnek, poté odebrat hrnec z plotny, vše posypat červenou paprikou a rychle promíchat. přidat připravené srnčí maso, osolit a přikryté dusit. Podle potřeby stále podlévat trochou vody, aby se maso správně dusilo. Když je poloměkké, přidat na malé kousky pokrájené paprikové lusky a po 10-15 minutách také nakrájená rajčata. Když je maso měkké, přilít trochu červeného vína a ještě několik minut vařit při mírné teplotě, aby vznikla jemná krémovitá omáčka. Podávat s noky, vařenými bramborami nebo vaječnými těstovinami.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Srnčí perkelt, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/srnci-perkelt">Recept: Srnčí perkelt</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Srnčí perkelt:
|