| Rybář | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | FormOffice | Hromadné emaily | Pletení | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Domácí účto | Omalovánky | DWN.cz | Recepty doma | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Srnčí perkelt


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:7.7.2009

Ingredience:

700g srnčí maso
200g cibule
0,8 dl olej
10g česnek
20g červená paprika
10g sůl
100g paprikové lusky
80g rajčata
1 dl červené víno

Popis:

Srnčí maso nakrájet na kostičky, několikrát omýt, nakonec přelít horkou vodou a nechat okapat. Nadrobno pokrájenou cibuli osmažit na oleji dozlatova, přidat prolisovaný česnek, poté odebrat hrnec z plotny, vše posypat červenou paprikou a rychle promíchat. přidat připravené srnčí maso, osolit a přikryté dusit. Podle potřeby stále podlévat trochou vody, aby se maso správně dusilo. Když je poloměkké, přidat na malé kousky pokrájené paprikové lusky a po 10-15 minutách také nakrájená rajčata. Když je maso měkké, přilít trochu červeného vína a ještě několik minut vařit při mírné teplotě, aby vznikla jemná krémovitá omáčka. Podávat s noky, vařenými bramborami nebo vaječnými těstovinami.


Jít na recept Srnčí perkelt >>