| Rybář | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | FormOffice | Hromadné emaily | Pletení | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Domácí účto | Omalovánky | DWN.cz | Recepty doma | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Srnčí perkelt | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 700g srnčí maso | ||||||||
Popis: Srnčí maso nakrájet na kostičky, několikrát omýt, nakonec přelít horkou vodou a nechat okapat. Nadrobno pokrájenou cibuli osmažit na oleji dozlatova, přidat prolisovaný česnek, poté odebrat hrnec z plotny, vše posypat červenou paprikou a rychle promíchat. přidat připravené srnčí maso, osolit a přikryté dusit. Podle potřeby stále podlévat trochou vody, aby se maso správně dusilo. Když je poloměkké, přidat na malé kousky pokrájené paprikové lusky a po 10-15 minutách také nakrájená rajčata. Když je maso měkké, přilít trochu červeného vína a ještě několik minut vařit při mírné teplotě, aby vznikla jemná krémovitá omáčka. Podávat s noky, vařenými bramborami nebo vaječnými těstovinami. |