| DWN.cz | FormOffice | Pletení | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Recepty doma | EET Účtenky | Omalovánky | Formuláře na PC | Rybář | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Email šablony |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Pomazánky > Masové Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Srnčí paštika

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:00
Počet porcí: 10
Autor:
Zobrazeno/týden: 6790x / 4x
Přidáno/změněno: 13.11.2013
Kategorie: - Maso - Zvěřina - Srnec
- Maso - Vnitřnosti - Vepřové droby
- Pomazánky - Masové

Inredience:

300 g srnčí kýty s kostí
100 g cibule
50 g másla
16 g soli
50 g červeného vína
300 g vepřového bůčku
100 g vepřových jater
40 g vejce
30 g hladké mouky
10 g sušeného mléka
150 g slaniny
25 g oleje na vymazání tvořítek
bobkový list
celý pepř
celé nové koření
mleté nové koření
mletý pepř



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Srnčí kýtu vykostíme, maso opereme, rozkrájíme na malé kousky a vložíme na drobně krájenou cibuli, slabě osmaženou na másle. K masu přidáme trochu soli, koření a za stálého míchání podusíme ve vlastní šťávě asi 15 až 20 minut. Před koncem dušení přidáme víno. Vepřový bůček zbavený kostí a kůže prosolíme a necháme v chladu 24 hodin odležet. Očištěná a odblaněná vepřová játra umeleme na jemno, přidáme mleté koření, vejce, prosátou mouku a za postupného přilévání sušeného mléka rozpuštěného ve vodě, šleháme. K vyšlehaným játrům přidáme podušené a jemně umleté srnčí maso i s vlastní šťávou a hrubě umleté nasolené vepřové maso a znovu vše dobře promícháme. Zcela nakonec přimícháme na drobné kostičky nakrájenou slaninu. Vymíchanou směsí plníme olejem vymaštěná paštiková tvořítka, dobře uzavřeme a paštiku táhneme v 80°C asi jednu a půl hodiny. Paštiku po vychladnutí vyklopíme a zabalíme do alobalu.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Srnčí paštika:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Masové
Jednoduchá pomazánka z Luncheon Meat Pork 13.12.
Játrová paštika s vejci 28.12.
Paštika s drůbežími jatérky a pomerančovým čatní 15.12.
Čabajská pěna 06.11.
Šunková pěna 08.10.
Domácí paštika Majka 13.09.
Játrová paštika III. 05.09.
Rychlá jednoduchá pomazánka od Martina 21.08.
Paštika z telecích jater 31.10.
Bůčková pomazánka na tousty 12.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0483s norob)