4 kuřecí prsa bez kůže a kostí
4 lžíce oleje
2 lžíce papriky
1 lžička soli
1 šálek šťávy z limetek
1 velká cibule, nakrájejte na plátky
1 červená paprika, nakrájejte na proužky
1 trs petrželové nati
1 jalapeňo paprika nebo feferonka, nakrájejte najemno
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
1. Kuřecí prsa omyjte a osušte. Potřete je olejem, paprikou a solí. Dejte do misky. Do 3/4 připravené limetkové šťávy dejte nakrájenou pálivou papričku, ať je to cokoli a nalijte na kuře. Nechte marinovat přes noc.
2. Dejte maso na předehřátý gril a za přimazávání marinádou pečte asi 15 minut až je to hotovo.
3. Do hrnku dejte vodu, zbytek šťávy a 1/2 lžičky soli. V tom povařte cibuli asi 1 minutu. Zceďte.
4. Na porce kuřat na talíři dejte cibuli a papriku, ozdobte petrželkou.